Menovky

17. 10. 2013

2 days in Prague / 2 dni v Prahe

As I mentioned in my previous post I spent 2 beautiful days in Prague with my family and friends after my graduation act. We were really lucky because we had a great weather! It was sunny but kind of cold - I love weather like that. Fresh aiiiiir. At first we visited Charles bridge and admired wonderful view, took some nice pictures and went for a lunch. We chose U Fleku because its traditional czech restaurant where you get nice meal and a lots of beer or shots haha! And they also play traditional music there. We also went to see a square "Staromak" and Horologe of Prague. That day was more relaxing. Day after we decided to visit Castle of Prague. Very nice walk, views and af course architecture. We have seen Cathedral of Saint Vit from outside and inside too. This day we went for a lunch to very unusual restaurant that works as mediaeval restaurant. All waitresses wear clothes from that age. Interior is also very typical for Middle Ages. And the best thing is speech of staff. They actually really talk to you in way you feel like in Middle Ages. I really recommend this restaurant, its worth it! Then we went to shopping centre as usual :)


Ako som spomínala v predošlom príspevku, po promóciách som mala možnosť stráviť nádherné 2 dni v Prahe. Mali sme veľké šťastie čo sa počasia týka! Bolo slnečno ale chladno - milujem takéto počasie. Čerstvý vzduch. Najprv sme sa išli pozrieť na Karlov most a obdivovali sme nádherný výhľad, urobili sme pár záberov a išli na obed. Vybrali sme si reštauráciu s názvom U Fleku, pretože je tradičná česká s ponukou chutného jedla a kvalitného piva alebo panákov haha! A taktiež tam hrajú tradičnú hudbu. V ten deň sme tiež išli na Staromák kde sme videli Pražský orloj. Tento deň bol viac relaxačný. Nasledujúci deň sme sa rozhodli navštíviť Pražský hrad. Skvelá prechádzka, výhľady a samozrejme architektúra. Videli sme Katedrálu sv.Víta zvonku i vovnútri. V tento deň sme na obed zvolili veľmi nezvyčajnú reštauráciu, ktorá funguje ako stredoveká. Všetky čašníčky nosia oblečenie typické pre toto obdobie. Interiér je tiež stredoveký. Najlepšia časť návštevy sú "repliky" personálu, ktorý sa s vami baví skutočne ako v stredoveku. Naozaj odporúčam túto reštauráciu, stojí to zato! A potom nasledoval shopping!























16 komentárov:

  1. Prague is amazing. So many memories, my sweetie *__*

    Many kisses,

    Nicole

    www.nicoleta.me

    ps.Check out my very first wedding post if you want :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Great photos. And such a cool red dress. Would you like to follow each other? Just let me know.
    xo
    Lenya
    www.fashiondreamsandlifestyle.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. thank you Lenya, that dress cost me 4 euros!!!:)

      Odstrániť
    2. Wow!! What a great deal! That's a great bargain, that's for sure.Following you back #200. Looking forward to our visits.
      xo
      Lenya

      Odstrániť
  3. These are some great photos!! I love that red dress you are wearing!!

    http://www.mybrokeneggshells.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. V Prahe som už tak dlho nebola :( škoda mala by som tam ísť tieto fotky sa podarili ;) budem rada pokiaľ sa zapojíš do giveaway o náramky šťastia http://fashion-paradis.blogspot.sk/2013/10/giveaway-o-naramky-stastia.html :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Loving this look,Absolutely gorgeous you are!!!here is my loved blog,i think maybe you are love too:

    Hero Costume

    Keep in touch,best wish for you.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Great photos! You look amazing!

    I hope that you visit my blog too and maybe follow: http://spiked-soul.blogspot.com/ :)
    Have a nice day!

    Elwira

    OdpovedaťOdstrániť
  7. great pictures!!!!Prague is beautiful! i'm following you , please follow me too if you wanna:) kisses:*)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for all your comments, I really appreciate them! / Ďakujem Vám za všetky komentáre, veľmi si ich vážim!