Menovky

3. 4. 2013

New in my closet/ Novinky v skrini

After a while I went shopping. And I loved it. It was great feeling, but I am sure you know that :). I went to different kinds of shops. I know that Spring does not wanna come to Slovakia but I had to prepare for it anyway. So I looked for new arrivals in fresh beautiful spring colors. But I also looked at something darker to work or night out. Lets have a look what I found! First at all I bought few T-shirts, simple but with funny print. Then I found such a cute jumper with Mickey Mouse! I just loved it so I had to take it. Then I could not resist to take 2 pairs of printed trousers and blazer in cobalt blue-very trendy and so stylish in my opinion. Pyjama jacket from Asos was one of the prize I got and chose and Im happy with it. Denim shirt is very casual for now but why not take another one right? The monochrome dress was superb idea of my friend who brought it for me. What about shoes? I always wanted to get yellow pair and it actually happened! I chose them as my "salary":) The book was present of my cousin, I just have to find time for reading! The jewellery bow was also gift. My friend made it! The pearls set was my birthday present from my god- mum, she knows what I love. And I cannot forget about very important piece in my wardrobe-black pencil skirt! You can wear it in office as well as for dinner out. And the bag? I was simply lucky! So what do you think? Did u also buy some things this season?

Konečne som išla nakupovať. A musím sa priznať, že mi to išlo výborne. Bol to skvelý pocit, ale som si istá, že viete o čom hovorím :). Navštívila som niekoľko druhov obchodov. Viem, že jar nejako nechce zavítať na Slovensko, ale musela som sa na ňu aj tak pripraviť. Takže som hľadala nejaké novinky v sviežich a krásnych jarných farbách. Avšak tiež tmavšie odtiene do práce a na drink s priateľmi. Pozrime sa čo som našla! Najprv som objavila 2 tričká, veľmi jednoduché, ale zaujalii ma potlače. Na jednom neón, na druhom vyjadrenie mojej osobnosti ;). Keď som uvidela super zlatú mikinu s myšiakom Mickey-em zamilovala som sa. Potom som neodolala dvom nohaviciam. Obe s potlačou a tiež veľmi pohodlnému saku v kobaltovej modrej, ktorá zatiaľ boduje. ,,Pyžamové" sako bolo jednou z výhier, ktorú som si vybrala na stránke asosu a neľutujem. Rifľová košeľa nie je momentálne nič neobvyklé, ale prečo si nezabezpečiť dve nie? Prúžkované bielo- čierne šaty som dostala od svojej kamarátky, ktorá to úplne vystihla. Čo sa týka lodičiek, tak vždy som chcela žlté a konečne ich mám. Knihu som dostala ako darček, teraz si už len musím nájsť čas na jej prečítanie. Šperkovnička bola tiež darčekom, zlaté ruky mojej kamarátky. Perlový set som dostala nedávno na moje narodeniny od krstnej mamy a musím povedať, že vie čo sa mi páči. A nesmiem zabudnúť na čiernu púzdrovú sukňu, ktorá musí v skrini jednoducho byť, či už do práce alebo na drink s priateľmi. A kabelka? Jednoducho som mala šťastie! Takže čo si myslíte? Tiež ste si niečo nové kúpili túto sezónu?







The book, the jewellery box (handmade) and pearls set were the gifts.
Nail Polish and Bows Earrings- Crop town 

Jumper: Kenvelo

T-shirt- Crop town

Tee- Reserved


Blazer and Printed Trousers- H&M

Denim Shirt-Gate

Collar Necklace-Crop town

Pyjama Jacket-Asos

Sparkling Top-Orsay

Monochrome Dress-2nd hand

Printed Trousers-Orsay

Pencil Skirt-Orsay

Studded Bag- OSAP


13 komentárov:

  1. nice things :)
    follow me : http://nicoraulea.blogspot.ro/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. you got a love of great stuff! :)




    http://chocolatefashioncoffee.blogspot.ro/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Um that pajama jacket is to die for!
    love it xx

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Love EVERYTHING here Nickey dear wow, would absolutely love to have all of them! <333 Can't wait to see how you style this! ^^ Hugs! xx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thanks Liana, Im exciting to take new photos ,its just so bad weather here...impossible...and together with my Master exam=no time :/ But after that I will catch up:)

      Odstrániť
  5. Love that studded bag from OASAP and that pencil skirt from Orsay. Plain awesome :)

    I have an international clothing giveaway on my blog- http://allthingsdesirable.blogspot.in

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. thank you Eshna, that bag was great buy! :) and about the skirt, I didnt wear it yet, but my Master exam will make it happen:)

      Odstrániť
  6. Nickey awesome buys my dear, especially loving those printed trousers and denim shirt xx

    Check out my giveaway on my blog!!
    www.iphonewalletwardrobe.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. thank you V :) I really love those trousers too:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Wow, great stuffs!! :))
    KISSES FROM POLAND (EUROPE) :))))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. I love new things!! great pieces :)

    I have a giveaway ending in under 48 hours! Make sure you check it out here - you could win an Hermes/Homies sweater!x

    Blog | Cocochic
    Bloglovin | http://www.bloglovin.com/blog/1823055/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. I can't wait to see you wearing the shoes!

    waiting for new posts!
    ciao :)
    Chiara
    www.chiaweb.it
    www.fashionbloggersmap.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahojte,
    pozyvam vas na giveaway :-)
    http://natalyburtonweb.blogspot.sk/2013/07/first-giveaway.html?showComment=1372786820182#!/2013/07/first-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for all your comments, I really appreciate them! / Ďakujem Vám za všetky komentáre, veľmi si ich vážim!