Menovky

22. 9. 2013

Hand made by Ell-international giveaway!

Hand made by Ell is a FB page of very talented person called Ell. She creates jewelery and accessories since January 2013. The reason was actually her friend who always gave here handmade present on her birthday. Ell really liked that idea to make something special for concrete person. And that was the beginning! All the accessories are made of wires, metal components, mostly with no nickel included, also lots of different kinds of glass and wax beads. She takes and inspiration in her mind or sometimes in magazines and Internet but she never makes copy of somebody's else product. She also started with decoupage, but as she said, she is just a beginner now. Its very simple, when she sees something what she could actually make by her hands, she tries. Even her 6 years old daughter made her first pairs of earrings! What I should say more...this is very talented lady, who loves to be creative and makes people smile.

Hand made by Ell je FB stránka, ktorá patrí veľmi talentovanej osobe. Ľudia ju poznajú pod prezývkou Ell. Od januára 2013 vyrába šperky/bižutériu a doplnky. Dôvodom prečo začala, bola jej kamarátka, ktorá ju stále na narodeniny obdarovala nejakým ručne vyrobeným darčekom. Ell to považovala za krásnu myšlienku ako vyrobiť niečo špeciálne pre konkrétnu osobu. A to bol začiatok! Všetky šperky sú vyrábané z drôtikov, kovových komponentov, ktoré väčšinou neobsahujú nikel, taktiež používa mnoho druhov sklenených a voskových korálkov. Jej inšpirácia pramení z jej mysle, ako aj z časopisov a internetu, avšak nikdy nikoho nekopíruje a nevyrába duplikáty. Ell sa taktiež začala venovať technike decoupage, ale ako hovorí, je ešte len začiatočník. Je to veľmi jednoduché, keď vidí niečo, čo je možné vyrobiť ručne, tak neváha. Dokonca už aj jej 6 ročná dcéra má za sebou svoje prvé páry ručne vyrobených náušníc! Čo k tomu dodať...je to veľmi talentovaná dáma, ktorá miluje byť kreatívna a vyčarovať úsmev na tvárach iných ľudí.

Would you like to own one product (bracelet) of her collection? Simply follow her FB page here: Hand made by Ell and follow my blog via FB here: Fashion squareIn comment bellow, write your FB name, bracelet that you like the most (the color) and email where I can contact you in case you are the lucky person!

Chceli by ste vlastniť jeden produkt (náramok) z jej kolekcie? Je to jednoduché. Dajte páči sa mi na jej FB stránke tu: Hand made by Ell a taktiež na mojej FB stránke tu: Fashion square. Dole do komentára prosím napíšte vaše FB meno, náramok, ktorý sa vám páči najviac (farbu) a email, na ktorom vás môžem kontaktovať v prípade výhry!


1. Red bracelet / červený náramok

2.Pink bracelet / ružový náramok

3.Green bracelet / zelený náramok

4. Blue bracelet / modrý náramok

Giveaway ends on 20.10.2013.
Súťaž končí 20.10.2013.



And the winner is number 2 / A víťazom sa stáva číslo 2
Congratulations!!!! Gratulujem!!!










16 komentárov:

  1. Thank you for your sweet comment :) Following you as well now :)

    PS I LOVE FASHION AND BEAUTY :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. meno: Silvia Surovcová
    email: silvia.surovcova2@gmail.com
    náramok: modrý

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Martina Komárková
    martina.komarkova@gmail.com
    červený nLove

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Martina Gálová
    galova.upirka@gmail.com
    červený náramok

    OdpovedaťOdstrániť
  5. super giveaway!:) jdu také soutěžit!♥
    Petra Lorencová
    petralorietta@gmail.com
    modrý náramek
    a mimochodem máš super blog!♥ sleduji na facebooku i bloglovin, můžeš mě také podpořit, když bys chtěla ;) měj se krásně!

    www.lorietta.cz


    Lorietta Facebook page


    Lorietta Bloglovin profile

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Facebook Karin Shaim
    cookiesmasher5@yahoo.com
    and my favorite is the blue one!
    crossing fingers :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Kachna Kavuličová
    bkavulicova@gmail.com
    ružový

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Lucia Balintová
    lucinkabalintova@gmail.com
    červený jednoznačne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. FB: Janka Urbanová
    j.urbanova164@gmail.com
    náramok:modry

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for all your comments, I really appreciate them! / Ďakujem Vám za všetky komentáre, veľmi si ich vážim!