Menovky

23. 9. 2013

Why are the giveaways great? / Prečo sú "giveaways" skvelé?

You never know when you can be lucky and win something that you really like. Its my case this time. I won this wonderful Gorgeous Breeze earrings of Pi-Ret collection on Style without limits giveaway. They have specially polished stones, glow elegantly and attach bright color. They came from Estonia in cute little white box with a bow. Very nice present, I really like it! The earrings change the color, normally its more turquoise but when it meets the light its more blue. They are very feminine and really pretty.  Thats why you should join giveaways if you like the product! How often do you join them?

Nikdy neviete, kedy sa šťastie usmeje práve na vás a vy vyhráte niečo, čo sa vám naozaj páči. Ja som vyhrala tieto nádherné ,,Gorgeous Breeze" náušnice z kolekcie Pi-Ret prostredníctvom giveaway tohto blogu: Style without limits. Majú špeciálne leštené kamene, elegantne žiaria a okúzľujú jasnou farbou. Prišli z Estónska, zabalené v chutnej bielej krabičke a previazané mašľou. Veľmi milý darček, potešil ma! Náušnice menia farbu, sú viac tyrkysové, ale keď ich dáte do svetla menia sa na jasnú modrú. Naozaj sú veľmi ženské a krásne. Takže aj to je jeden z dôvodov, prečo sa zúčastňovať "giveaways" v prípade, že sa vám daný produkt páči. Ako často sa ich zúčastňujete vy?








2 komentáre:

  1. jeee♥ o tyto náušnice jsem v giveaway u Lucky také soutěžila! :) moc gratuluji! jsou překrásné! já se takových soutěží zúčastňuji dost často, sleduji hodně blogů, takže skoro každý den na nějakou giveaway narazím :) také jsem už jednou vyhrála rtěnku s lakem a měla jsem z nich šílenou radost!♥

    www.lorietta.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for all your comments, I really appreciate them! / Ďakujem Vám za všetky komentáre, veľmi si ich vážim!